آخرین بروز رسانی: 18ام فروردین, 1403

نحوه راه اندازی و استفاده از دستگاه نسپرسو لاتیسیما وان

نحوه استفاده و راهندازی اولیه دستگاه قهوه ساز نسپرسو لاتیسیما وان 510 دلونگی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که قرار است در این مقاله به آن بپردازیم. برای بسیاری از عزیزان جای سوال است این دستگاه فقط 3 عدد دکمه روی پنل ۀن کار گذاشته شده است در حالی که شرکت قابلیت تهیه 5 نوع نوشیدنی را برای این نسپرسو ساز در نظر گرفته است. که اگر قرار باشد EN510.B/W پنج نوع نوشیدنی تهیه کنید پس چرا 3 تا دکمه روی دستگاه کار گذاشته شده است؟

نحوه استفاده و هواگیری اولیه دستگاه نسپرسو لاتیسیما وان دلونگی

نحوه استفاده و راهندازی اولیه دستگاه نسپرسوساز لاتیسیما وان 510 دلونگی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که قرار است در این مقاله به آن بپردازیم. برای بسیاری از عزیزان جای سوال است این دستگاه فقط 3 عدد دکمه دارد در حالی که شرکت قابلیت تهیه 5 نوع نوشیدنی را برای این نسپرسو ساز 510 دلونگی در نظر گرفته است. همین موضوع کمی مصرف کننده را گیج می کند که اگر قرار باشد EN510.B/W پنج نوع نوشیدنی تهیه کنید پس چرا 3 تا دکمه روی دستگاه کار گذاشته شده است؟ بقیه نوشیدنی ها را چطور درست کنیم؟!

راهندازی نسپرسو لاتیسیما وان

همچنین هواگیری و راهندازی اولیه لاتیسیما وان دلونگی مانند سایر مدل های دیگر نسپرسو سازهای دلونگی یک روش واحد دارند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. هواگیری و استارت آپ دستگاه ها بسیار مهم هستند. چرا که استفاده ناصحیح از دستگاه نسپرسو در اول کار می تواند خسارت جدی و جبران ناپذیری برای کالای شما به بار آورد.

پس ما در این مقاله به 2 موضوع می پردازیم:

  1. هواگیری و راهندازی اولیه نسپرسوساز لاتیسیما وان EN510.B/W دلونگی
  2. نحوه استفاده از قهوه ساز نسپرسو لاتیسیما وان EN510.B/W دلونگی

1. هواگیری و راهندازی اولیه قهوه ساز نسپرسوساز لاتیسیما وان EN510.B/W دلونگی

فرض کنید شما یک دستگاه نسپرسو لاتیسیما وان دلونگی تهیه کرده اید. اگه به پنل دستگاه خود دقت کرده باشید 3 عدد دکمه می بینید که به ترتیب از پایین به بالا شامل:

  1. دکمه اسپرسو
  2. دکمه لانگو
  3. دکمه میلک

هر یک از این دکمه ها یک نوع نوشیدنی متفاوت را برای شما تهیه می کنند.

3 دکمه روی پنل دستگاه شما قرار دارد که از پایین به بالا به ترتیب: اسپرسو – لانگو – میلک

نکته 1: دقت کنید برای هر بار روشن شدن دستگاه باید 2 تا دکمه پایین یعنی اسپرسو و لانگو را باهم فشار دهید تا دستگاه روشن شود. از فشار دادن فقط یک دکمه برای روشن شدن لاتیسیما وان بپرهیزید. دستگاه را از کارتن خارج کرده و مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  1. مخزن آب دستگاه را با آب تازه تصفیه شده تا ماکزیمیم پر کنید
  2. دستگاه را به برق متصل کنید
  3. دستگاه را روسن کنید و سپس صبر کنید تا چراغ های چشمک زن دستگاه ثابت شوند ( نکته 1 فراموش نشود)
  4. یک فنجان را زیر نازل خروجی قهوه قرار دهید
  5. دکمه لانگو را فشار دهید و صبر کنید تا آب خروجی از دستگاه خارج شود

تمام شد! هواگیری دستگاه شما با موفقیت انجام شد. اکنون می توانید از دستگاه خود سال های سال استفاده کنید. اما ذکر چند نکته ضروری است و آن اینکه در تمامی مراحل هواگیری مخزن شیر را به دستگاه متصل نکنید و از قرار دادن کپسول داخل محفظه دستگاه خودداری کنید. زیرا که هدف ما از هواگیری خروج فقط آب از دستگاه است و بس!

نحوه استفاده از کانتینر یا مخزن شیر دستگاه نسپرسوساز لاتیسیما وان EN510 دلونگی

کار کردن با قهوه ساز نسپرسو لاتیسیما وان مدل EN510 دلونگی برای اولین بار می تواند کمی گیج کننده باشد اما اینطور نیست. کافیست به مخزن شیر دستگاه خود یک نگاه بیاندازید تا متوجه درجه بندی که روی بدنه آن نوشته شده است شوید. این درجه بندی شامل سه قسمت با شکل فنجان های مختلف است که به وضوح می توانید ببینید. هر یک از این شکل فنجان ها معرف یک نوشیدنی خاص هستند. فنجان اولی از پایین اسپرسو ماکیاتو وسطی کاپوچینو و بالایی لاته ماکیاتو و در آخر ماگزیمم مخزن شیر شماست که نباید تا ماکزیمم پر کنید.

همانگونه میبینید روی مخزن شیر این دستگاه 3 نوع خط با فنجان های مختلف کشیده شده است

اگر دقت کنید جلو دستگاه دقیق پشت مخزن شیر شما یک قسمت مربعی شکل مشکی رنگ مانند مادون قرمز قرار دارد که این سنسور تشخیص حجم شیر است. اما چگونه کار می کند؟

سنسور مربعی مشکی رنگ تشخیص حجم شیر که پشت مخزن شیر جای دارد

نحوه استفاده از مخزن شیر Lattissima One Delonghi

وقتی شما شیر داخل مخزن شیر دستگاه نسپرسو EN510 خود می ریزید و به دستگاه متصل می کنید، در واقع در اثر تماس مخزن شیر شما با این سنسور، دستگاه تشخیص می دهد که چه مقدار حجم شیر داخل مخزن ریخته اید و تا چه ارتفاعی شیر بالا آمده است و روی کدام نوع شکل فنجان که روی مخزن کشیده شده قرار دارد تا نوشیدنی متناسب به همون نوع فنجان را برای شما آماده کند.

برای همین در دستگاه لاتیسیما وان 510 دلونگی فقط یک دکمه کاپوچینو وجود دارد اما این میزان حجم شیر ریخته شده در مخزن شیر است که نوع نوشیدنی را برای شما تغییر می دهد.

اگر تا سطح فنجان اول شیر داخل مخزن شیر بریزید، با زدن دکمه میلک دستگاه اسپرسو ماکیاتو به شما می دهد، اگر تا سطح یا خط دوم (وسطی) پر شود کاپوچینو و اگر تا فجنان بالایی پر کنید لاته ماکیاتو به شما میدهد.

سایر نکات در مورد مخزن شیر دستگاه نسپرسو ساز لاتیسیما وان 510 دلونگی

  1. در تمیز نگه داشتن سنسور تشخیص شیر کوشا باشید چرا که کثیف بودن این قسمت موجب اخلال در سیستم فوم شیر ساز دستگاه می شود.
  2. هرگز از آب به جای شیر برای استفاده از مخزن شیر یا تست این قسمت استفاده نکنید چرا که سنسور مشکی رنگ دستگاه فقط با شیر درست کار می کند.
  3. بعد هر یک بار استفاده از مخزن شیر چراغ Clean دستگاه روشن می شود. پس بلافصله مخزن شیر را از دستگاه جدا کرده، بشورید بعد برای استفاده مجدد به دستگاه وصل کنید.

از این دستگاه نسپرسو برای خانواده های پر جمعیت استفاده نکنید!

لاتیسیما وان دلونگی دستگاهی کامپکت، کوچک و جمع و جور است و به راحتی از رو مخزن شیر دستگاه می توان فهمید این دستگاه برای یک نهایتا یک الی دو نفر ساخت و طراحی شده است.

باید مخزن شیر این دستگاه باید بعد هر بار استفاده از دستگاه جدا کنید، بشورید و بعد برای استفاده مجدد به دستگاه متصل کنید. بدهی است اگر بخواهید در روز چندین بار این عمل را انجام دهید هم به دستگاه آسیب جدی می زنید و هم منافذ داخلی مخزن شیر ساییده می شود و طول عمر دستگاه پایین می آورید.

لذا از اگر قصد خرید دستگاه نسپرسو لاتیسیما وان را دارید و می خواهید برای مهمانان متعدد از این دستگاه استفاده کنید در انتخاب خود تجدید نظر کنید. دستگاه های نسپرسو گرن لاتیسیما یا لاتیسیما تاچ EN560 دلونگی به علت داشتن مخزن شیر بزرگتر می تواند انتخاب بهتری برای شما باشد.

نگهداری از دستگاه نسپرسو Lattissima One EN510

مهمترین قسمت مربوط است به نگهداری از دستگاه نسپرسو لاتیسیما وان دلونگی! متاسفانه خیلی از عزیزان وقتی این دستگاه را تهیه می کنند از راهندازی کالا تا طرز استفاده صحیح آن دچار مشکل می شوند. نحوه راهندازی دستگاه و استفاده از آن را به شما آموزش دادیم.

اما در مورد نکات نگهداری باید به یاد داشته باشیم که حساس ترین قسمت دستگاه EN510 مخزن شیر و درست استفاده کردن از آن است. فراموش نکنید بعد از هر بار استفاده حتما دستگاه را خاموش کرده، مخزن شیر دستگاه را جدا کنید و حتما با ریکا و آب ولرم بشورید. همچنین بعد از هر بار چندین بار استفاده (عموما 6 الی 7 بار) کل اجزای مخزن شیر را از هم جدا کرده و قشنگ با آب جوش چربی گیری کنید.

قبلا در این مقاله در مورد نحوه شستشو مخزن شیر و مشکلات احتمالی دستگاه های نسپرسو کامل بحث کرده ایم. حتما تا آخر این مقاله را بخوانید.

دسته‌بندی: اخبار, مقالات