آخرین بروز رسانی: 10ام آذر, 1403

آموزش 0 تا 100 کار با اسپرسو ساز دلونگی EC685 + فیلم آموزشی

قطعا بعد از خرید اسپرسو ساز دلونگی EC685 (یا حتی شاید قبل از اینکه بخوای بخریش) اولین چیزی که به ذهنت می‌رسه اینه که چطور میشه با این دستگاه یه نوشیدنی خوشمزه و حرفه‌ای مثل کافه‌ها درست کرد و می‌خواهی آموزش استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 رو دنبال کنی. تو هم حتماً دوست داری مثل یه باریستای واقعی پشت این دستگاه وایستی و اسپرسو یا لاته‌ای که می‌سازی، دقیقا همون طعم و عطر کافه‌های خیابون رو داشته باشه. شاید یه‌کم اطلاعات هم داشته باشی، ولی می‌خوای مطمئن شی که همه چی رو درست انجام می‌دی و تو درست کردن قهوه با این دستگاه حرفه‌ای بشی. اینو بهت بگم که اصلاً نحوه کار با اسپرسو ساز دلونگی EC685 سخت نیست. اتفاقاً اگه یه تازه‌کار هم باشی، این دستگاه طوری طراحی شده که خیلی راحت بتونی یه اسپرسوی عالی درست کنی. چه دستگاه رو خریده باشی یا هنوز داری بهش فکر می‌کنی، خیالت راحت باشه که این یه انتخاب خوبه. پس بیا با هم یه نگاهی بندازیم به مشخصات و لوازم جانبی دستگاه، و بعدش قدم به قدم یاد می‌گیریم چطور ازش استفاده کنی. آماده‌ای؟!

آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 – EC785

قطعا بعد از خرید اسپرسو ساز دلونگی EC685 (یا حتی شاید قبل از اینکه بخوای بخریش) اولین چیزی که به ذهنت می‌رسه اینه که چطور میشه با این دستگاه یه نوشیدنی خوشمزه و حرفه‌ای مثل کافه‌ها درست کرد و می‌خواهی آموزش استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 رو دنبال کنی.

تو هم حتماً دوست داری مثل یه باریستای واقعی پشت این دستگاه وایستی و اسپرسو یا لاته‌ای که می‌سازی، دقیقا همون طعم و عطر کافه‌های خیابون رو داشته باشه. شاید یه‌کم اطلاعات هم داشته باشی، ولی می‌خوای مطمئن شی که همه چی رو درست انجام می‌دی و تو درست کردن قهوه با این دستگاه حرفه‌ای بشی.

اینو بهت بگم که اصلاً نحوه کار با اسپرسو ساز دلونگی EC685 سخت نیست. اتفاقاً اگه یه تازه‌کار هم باشی، این دستگاه طوری طراحی شده که خیلی راحت بتونی یه اسپرسوی عالی درست کنی. چه دستگاه رو خریده باشی یا هنوز داری بهش فکر می‌کنی، خیالت راحت باشه که این یه انتخاب خوبه. پس بیا با هم یه نگاهی بندازیم به مشخصات و لوازم جانبی دستگاه، و بعدش قدم به قدم یاد می‌گیریم چطور ازش استفاده کنی. آماده‌ای؟!

مشخصات و لوازم جانبی اسپرسو ساز دلونگی EC685  

باید این مژده رو بهتون بدم که شما با خرید اسپرسو ساز دلونگی EC685 در این رنج قیمتی، یکی از بهترین اسپرسو سازهای بازار رو تهیه کرده‌اید. اگه هنوز خریدتون رو قطعی نکردید، بدونید که این دستگاه با مشخصات و قابلیت‌هایی که داره، می‌تونه انتخاب خیلی عالی‌ای باشه؛ مخصوصاً برای کسایی که می‌خوان توی منزل یا محل کار در طول روز یه نوشیدنی گرم مثل اسپرسو، کاپوچینو و… نوش جان کنند. پس پیشنهاد می‌کنم همین الان قیمت اسپرسو ساز دلونگی EC685 رو یه بررسی کنید و در لیست خریدتون قرار بدید.

در ادامه به مشخصات و قابلیت‌های اسپرسو ساز دلونگی EC685 می‌پردازیم:

  • توان مصرفی 1350 وات: این توان بالا به شما این امکان رو می‌ده که دستگاه به سرعت گرم بشه و آماده‌ی استفاده باشه.
  • فشار بخار 15 بار: با این فشار بخار قوی، می‌تونید یه اسپرسوی حرفه‌ای با کرمای غلیظ و خوش‌طعم تهیه کنید.
  • سیستم ترموبلاک پیشرفته: این سیستم به دستگاه کمک می‌کنه که دمای آب رو در حد مناسب نگه داره و اسپرسویی با کیفیت یکنواخت تولید کنه.
  • نازل بخار: این اسپرسو ساز مخزن شیر نداره، اما به جاش یه نازل بخار داره که باهاش می‌تونید شیر رو داغ کنید یا فوم شیر خوش‌طعم و نرم بسازید؛ این یعنی می‌تونید لاته و کاپوچینوهای حرفه‌ای درست کنید.
  • پنل کاربری دکمه‌ای: این دستگاه سه تا دکمه ساده داره که کار کردن باهاش رو خیلی راحت می‌کنه؛ یک دکمه برای اسپرسوی تک شات (سینگل)، یکی برای اسپرسوی دابل (دو شات)، و یکی هم برای درست کردن فوم شیر.
  • جنس بدنه اسپرسو ساز: بدنه‌ی این دستگاه فولاد ضد زنگ هست که نه تنها عمر دستگاه رو بالا می‌بره بلکه ظاهر شیک و مدرنی هم بهش می‌ده.
  • رنگ اسپرسو ساز:  اسپرسو ساز دلونگی EC685 در رنگ‌های قرمز، مشکی، سفید و استیل موجوده و این تنوع رنگی دستگاه به شما این امکان رو می‌ده که بر اساس سلیقه یا دکوراسیون خونه‌تون بهترین انتخاب رو داشته باشید.
  • ظرفیت مخزن آب 1.1 لیتری: این مخزن آب بزرگ به شما اجازه می‌ده چندین فنجان اسپرسو بدون نیاز به پر کردن مکرر مخزن درست کنید.
  • قابلیت Auto Shut Off: دستگاه به طور خودکار بعد از مدتی عدم استفاده خاموش می‌شه که علاوه بر ایمنی، به صرفه‌جویی در مصرف انرژی هم کمک می‌کنه.
  • سینی چکه گیر: سینی چکه‌گیر قابل جدا شدن، باعث می‌شه تمیز کردن دستگاه خیلی راحت‌تر باشه و از ریختن قهوه روی میز جلوگیری می‌کنه.
آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 - EC785

لوازم جانبی قهوه ساز دلونگی EC685

دلونگی توی جعبه این دستگاه لوازم جانبی زیادی قرار نداده و می‌شه گفت که فقط موارد ضروری و کار راه‌انداز رو داخلش پیدا می‌کنید. البته نباید انتظار بیشتری هم از این رنج قیمتی داشته باشیم. اما اگه دنبال یه پک کامل از لوازم جانبی برای کار حرفه‌ای با این اسپرسو ساز هستید، پیشنهاد می‌کنیم که مدل EC685 Barista Pack + تمپر و پیچر رو خریداری کنید که تمام ابزارهای لازم رو برای کار حرفه‌ای با این دستگاه داره. با این حال، همراه خود دستگاه چند قلم لوازم جانبی که در ادامه اشاره می‌کنیم ارائه می‌شه:

  • دفترچه راهنما: توضیحات کامل نحوه استفاده از دستگاه و نکاتی برای نگهداری بهتر.
  • تمپر پلاستیکی: برای فشرده‌سازی قهوه در پرتا فیلتر استفاده می‌شه. البته این تمپر خیلی حرفه‌ای نیست، اما کارتون رو راه می‌اندازه.
  • محلول آمونیاک برای رسوب‌زدایی: این محلول برای تمیز کردن و رسوب‌زدایی دستگاه ارائه شده که باید به‌طور منظم استفاده بشه تا عمر دستگاه طولانی‌تر بشه.
  • پرتا فیلتر: پرتا فیلتر همراه دستگاه ارائه می‌شه که به همراه سه نوع بسکت: برای پد قهوه، تک شات (تک کاپ) و دابل (دو کاپ) به شما این امکان رو می‌ده که بر اساس نیازتون از هر کدوم استفاده کنید.

اما اگه شما EC685 Barista Pack رو خریداری کنید، لوازم جانبی بیشتری هم دریافت می‌کنید:

  • یک پیچر از جنس استیل از برند دلونگی ساخت ایتالیا برای تهیه فوم شیر،
  • یک تمپر حرفه‌ای که جنسش از چوب و استیل هست  از برند دلونگی ساخت ایتالیا و فشرده‌سازی بهتری انجام می‌ده،
  • یک محلول آمونیاک اضافه برای رسوب‌زدایی.

این‌طوری همه‌چی کامل می‌شه و شما ابزار لازم برای درست کردن اسپرسو و نوشیدنی‌های حرفه‌ای رو خواهید داشت!

تمپر دلونگی مدل DLSC058
آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 - EC785

اولین قدم ؛ آموزش هواگیری اسپرسو ساز دلونگی EC685

قبل از اینکه اولین اسپرسو رو با دستگاه دلونگی EC685 درست کنید، باید حتماً هواگیری دستگاه رو انجام بدید. این کار کمک می‌کنه تا آب و بخار به‌درستی در دستگاه جریان پیدا کنه و آماده استفاده بشه. بدون هواگیری، ممکنه در شروع کار فشار بخار کافی نداشته باشید و قهوه شما به درستی دم نکشه. حالا بریم سراغ مراحل:

مراحل هواگیری اسپرسو ساز دلونگی EC685

  1. پر کردن مخزن آب: اول از همه مخزن آب دستگاه رو تا حداکثر علامت پر کنید. بهتره از آب تصفیه‌شده استفاده کنید تا عمر دستگاه طولانی‌تر بشه.
  2. روشن کردن دستگاه: دکمه پاور (خاموش/روشن) رو فشار بدید و صبر کنید تا چراغ‌های دکمه‌ها شروع به چشمک زدن کنند، این یعنی دستگاه داره گرم می‌شه. وقتی چراغ‌ها ثابت شدن، دستگاه آماده استفاده است.
  3. هواگیری دستگاه: بعد از اینکه چراغ‌‍‌ها ثابت شدن یک ظرف را در زیر هد گروپ قرار دهید بدون اینکه پرتا فیلتر را وصل کنید، سپس دکمه تک شات رو بزنید تا آب از قسمت هد گروپ خارج شود و به طور اتومات دستگاه قطع شود با این کار هواگیری دستگاه انجام شده است.
  4. آماده کردن نازل بخار: دکمه بخار رو بزنید و صبر کنید تا رنگ دکمه ثابت شود حالا نازل بخار آماده‌ست و و با چرخاندن ولوم بخار می‌تونید کار فوم گیری رو شروع کنید پیشنهاد می‌کنیم اولین بار این کار را با یک ظرف خال انجام بدید بدون شیر.

حالا دستگاه شما آماده است و می‌تونید اولین اسپرسوی خوش‌عطر و طعم خودتون رو آماده کنید!

قدم دوم ؛ آموزش تهیه اسپرسو و عصاره‌گیری قهوه با اسپرسو ساز دلونگی EC685

بعد از هواگیری، حالا نوبت به عصاره‌گیری قهوه و تهیه یک اسپرسوی خوشمزه رسیده. با دستگاه دلونگی EC685 می‌تونید به راحتی یه شات اسپرسو حرفه‌ای درست کنید. مراحل زیر رو دنبال کنید:

  1. آماده کردن قهوه مخصوص پرتافیلتر: اول از همه، قهوه مخصوص اسپرسو که برای پرتافیلتر تهیه شده رو آماده کنید. این قهوه‌ها معمولاً به‌طور مناسبی آسیاب شدن و آماده استفاده در دستگاه‌های اسپرسو ساز مثل دلونگی EC685 هستن.
  2. پر کردن پرتافیلتر: پرتافیلتر رو بردارید و مقدار مناسب قهوه آسیاب‌شده (حدود 7 تا 9 گرم برای یک شات، 14 تا 18 گرم برای دو شات) داخلش بریزید. با استفاده از تمپر (که همراه دستگاه هست یا می‌تونید تمپر حرفه‌ای جداگانه بخرید) قهوه رو فشار بدید تا سطحش صاف و فشرده بشه.
  3. قفل کردن پرتافیلتر: پرتافیلتر رو زیر هد گروپ قرار بدید و محکم قفلش کنید. مطمئن بشید که به درستی قفل شده تا بخار خارج نشود.
  4. انتخاب نوع اسپرسو: حالا دکمه مربوط به اسپرسوی تک شات یا دو شات رو انتخاب کنید. دستگاه شروع به عصاره‌گیری می‌کنه و بعد از چند لحظه، اسپرسوی غلیظ و معطر از پرتافیلتر خارج می‌شه.
  5. نوش جان!: اسپرسوی آماده‌شده رو بردارید و لذت ببرید. می‌تونید از این شات اسپرسو برای تهیه نوشیدنی‌های دیگری مثل لاته یا کاپوچینو هم استفاده کنید اما برای این کار باید فوم شیر استفاده کنید که برای آماده کردنش مرحله بعدی رو مطالعه کنید.
آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 - EC785

قدم سوم ؛ آموزش تهیه فوم شیر با اسپرسو ساز دلونگی EC685

یکی از قابلیت‌های عالی اسپرسو ساز دلونگی EC685، تهیه فوم شیر برای نوشیدنی‌هایی مثل کاپوچینو و لاته است. با استفاده از نازل بخار این دستگاه، به‌راحتی می‌تونید شیر رو فوم‌گیری کنید. در ادامه مراحل تهیه فوم شیر رو می‌گم:

  1. انتخاب پیچر مناسب: برای فوم‌گیری بهتر، پیشنهاد می‌کنم از پیچر استیل استفاده کنید. پیچر به‌خوبی گرما رو منتقل می‌کنه و به شما کمک می‌کنه تا شیر رو به‌صورت یکنواخت فوم کنید. پیچر رو تا حدود یک‌سوم از شیر پر کنید؛ چون وقتی فوم درست می‌شه، حجم شیر بیشتر می‌شه.
  2. سوئیچ نازل بخار: نازل بخار دستگاه یه تنظیم مخصوص داره که می‌تونید بین “Hot Milk” و “Cappuccino” سوئیچ کنید. اگر فقط می‌خواید شیر رو گرم کنید (مثلاً برای صبحانه)، حالت “Hot Milk” رو انتخاب کنید. اما برای درست کردن فوم شیر، حالت “Cappuccino” رو فعال کنید.
  3. زاویه مناسب پیچر; پیچر رو طوری نگه دارید که نازل بخار کمی زیر سطح شیر قرار بگیره و با زاویه حدود 45 درجه داخل پیچر بگذارید. این زاویه باعث می‌شه که بخار به‌صورت چرخشی وارد شیر بشه و فوم نرم و یکدستی تولید کنه.
  4. بخاردهی به شیر: دکمه بخار رو روشن کنید و صبر کنید تا نازل شروع به بخار دادن کنه. همزمان پیچر رو کمی حرکت بدید تا حرارت یکنواخت به تمام شیر برسه. وقتی حجم شیر دو برابر شد، فوم آماده است.

فوم نرم و لطیف شما آماده است. حالا می‌تونید این فوم رو روی اسپرسوی خود بریزید و از یک کاپوچینو یا لاته عالی لذت ببرید. در ادامه نحوه تهیه هر کدام از نوشیدنی‌هایی که میشه با اسپرسو ساز دلونگی EC685 رو تهیه کرد به طور کامل بهتون میگیم.

آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 - EC785

آموزش تهیه نوشیدنی‌های مختلف با قهوه ساز دلونگی EC685 

یه جورایی قدم قبلی قدم آخر بود اما اسپرسو ساز دلونگی EC685 با امکانات و قابلیت‌هایی که داره، به شما اجازه می‌ده انواع نوشیدنی‌های گرم و خوشمزه رو به راحتی در خانه یا محل کار تهیه کنید. در ادامه، نوشیدنی‌هایی که با این دستگاه می‌تونید درست کنید رو همراه با توضیحات کامل بهتون می‌گم.

  1. اسپرسو (Espresso):اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه‌ است. شما با این دستگاه می‌تونید یه شات اسپرسو غلیظ و خوش‌طعم درست کنید. برای تهیه اسپرسو، پرتافیلتر رو با قهوه پر کنید، تمپ کنید و دکمه تک‌شات یا دبل‌شات رو بزنید.
  2. دبل اسپرسو (Double Espresso): دبل اسپرسو، همون اسپرسوی دو شات هست. این نوشیدنی غلیظ‌تر و قوی‌تر از اسپرسوی تک‌شات بوده و مناسب برای کسایی که به قهوه قوی علاقه دارن. برای تهیه، پرتافیلتر رو با دو برابر قهوه پر کنید و دکمه دو شات رو فشار بدید.
  3. آمریکانو (Americano): آمریکانو یک نوع اسپرسوی رقیق شده‌ است. برای تهیه این نوشیدنی، یک شات اسپرسو درست کنید و سپس آب داغ بهش اضافه کنید تا طعم قوی اسپرسو با آب ملایم‌تر بشه.
  4. لاته (Latte): لاته یکی از نوشیدنی‌های محبوب بر پایه اسپرسو و شیر بخار داده‌شده است. ابتدا یک شات اسپرسو تهیه کنید، بعد با استفاده از نازل بخار، شیر رو فوم‌گیری کنید و سپس شیر فوم‌دار رو روی اسپرسو بریزید.
  5. لاته ماکیاتو (Latte Macchiato): لاته ماکیاتو مثل لاته است، با این تفاوت که در این نوشیدنی، اسپرسو به شیر اضافه می‌شه و نه برعکس. ابتدا شیر رو با نازل بخار گرم و فوم کنید و بعد یک شات اسپرسو رو به آرامی به شیر اضافه کنید تا لایه‌های زیبایی در فنجان تشکیل بشه.
  6. کاپوچینو (Cappuccino): کاپوچینو از یک شات اسپرسو و فوم شیر درست می‌شه. ابتدا اسپرسو رو تهیه کنید، سپس شیر رو با نازل بخار فوم‌گیری کنید و فوم شیر رو روی اسپرسو بریزید. کاپوچینو معمولاً به نسبت مساوی از اسپرسو، شیر گرم و فوم شیر تشکیل شده.
  7. شیر داغ (Hot Milk): برای تهیه شیر داغ، از نازل بخار استفاده کنید. شیر رو داخل پیچر بریزید و نازل رو روی حالت “Hot Milk” تنظیم کنید. این کار بدون تولید فوم، شیر رو به‌صورت یکنواخت گرم می‌کنه و می‌تونید به‌تنهایی یا به همراه قهوه ازش استفاده کنید.
  8. ماکیاتو (Macchiato): ماکیاتو یه شات اسپرسو با کمی فوم شیر است. برای تهیه این نوشیدنی، ابتدا اسپرسو رو درست کنید و مقدار کمی از فوم شیر رو روی اسپرسو بریزید. ماکیاتو طعم قوی‌تری نسبت به لاته داره.
  9. فلت وایت (Flat White): فلت وایت مشابه لاته است، اما نسبت شیر کمتری داره و اسپرسو طعم غالب‌تری درش داره. برای تهیه فلت وایت، دبل اسپرسو تهیه کنید و بعد مقدار کمی شیر بخار داده‌شده بدون فوم رو به اسپرسو اضافه کنید.
  10. هات چاکلت (Hot Chocolate): با اسپرسو ساز دلونگی، حتی می‌تونید هات چاکلت درست کنید! مقداری شکلات یا پودر کاکائو رو با شیر گرم ترکیب کنید. برای گرم کردن شیر، از نازل بخار استفاده کنید و سپس شکلات رو بهش اضافه کنید. هات چاکلت آماده است!

با اسپرسو ساز دلونگی EC685، تهیه این نوشیدنی‌ها به‌راحتی امکان‌پذیره و شما می‌تونید تجربه‌ای مثل کافه‌ها در خانه داشته باشید!

نوشیدنی های قابل سرو با این دستگاه

آموزش استفاده از قابلیت برنامه ریزی برای میزان عصاره قهوه و بخار

اسپرسو ساز دلونگی EC685 قابلیت برنامه‌ریزی میزان عصاره‌گیری قهوه رو داره که به شما این امکان رو می‌ده تا حجم قهوه خروجی رو دقیقاً طبق سلیقه خودتون تنظیم کنید. برای تنظیم حجم اسپرسو، دکمه تک شات یا دو شات رو فشار بدید و نگه دارید تا فرآیند عصاره‌گیری آغاز بشه. هر زمان که به حجم مورد نظرتون رسیدید، دکمه رو رها کنید. دستگاه این مقدار رو به‌عنوان تنظیم پیش‌فرض برای عصاره‌گیری ذخیره می‌کنه و از دفعات بعدی همون میزان رو به شما می‌ده.

همین قابلیت برای تنظیم بخار جهت فوم‌گیری شیر هم کاربرد داره. اگر می‌خواید میزان بخاردهی برای تهیه فوم شیر رو سفارشی کنید، نازل بخار رو فعال کرده و دکمه بخار رو نگه دارید تا دستگاه شروع به بخاردهی کنه. وقتی به میزان بخاردهی دلخواه رسیدید، دکمه رو رها کنید.

از این به بعد دستگاه این تنظیمات رو به خاطر می‌سپاره و برای تهیه فوم یا گرم کردن شیر دقیقاً همون میزان بخار رو تولید می‌کنه. این ویژگی باعث می‌شه برای هر بار استفاده، شیر با همان کیفیت و قوام مورد نظر شما آماده بشه، چه برای فوم‌گیری کاپوچینو و چه برای شیر گرم لاته.

آموزش تمیز کردن اسپرسو ساز دلونگی EC685 ( رسوب زدایی )

برای حفظ عملکرد بهینه اسپرسو ساز دلونگی EC685 و اطمینان از تهیه قهوه‌ای با طعم عالی، تمیز کردن منظم و رسوب‌زدایی دستگاه بسیار مهمه. با توجه به اینکه آب مورد استفاده حاوی املاح معدنیه، با گذشت زمان این املاح در دستگاه رسوب می‌کنن و می‌تونن عملکرد دستگاه رو تحت تأثیر قرار بدن. در ادامه، مراحل رسوب‌زدایی رو براتون توضیح می‌دم:

  1. آماده کردن محلول رسوب‌زدا: از محلول مخصوص رسوب‌زدایی دلونگی استفاده کنید یا طبق دستورالعمل از محلول رسوب‌زدا مناسب استفاده کنید. محلول رو داخل مخزن آب دستگاه بریزید و مخزن رو با آب تا بالاترین سطح پر کنید.
  2. شروع فرآیند رسوب‌زدایی: دستگاه رو روشن کنید و دکمه‌های مربوط به رسوب‌زدایی رو فشار بدید (مطابق دستورالعمل دفترچه راهنما). دستگاه شروع به پمپ کردن محلول رسوب‌زدا می‌کنه. اجازه بدید دستگاه چرخه رسوب‌زدایی رو کامل انجام بده.
  3. شست‌وشو با آب تمیز: بعد از اتمام فرآیند رسوب‌زدایی، مخزن رو با آب تمیز پر کنید و مجدداً دستگاه رو روشن کنید تا چرخه شست‌وشو انجام بشه و باقی‌مانده محلول رسوب‌زدا از دستگاه خارج بشه.
  4. تمیز کردن نازل‌ها و سینی چکه‌گیر: در نهایت، نازل بخار و سینی چکه‌گیر رو جدا کرده و با آب گرم و مواد شوینده ملایم بشویید. با این کار، دستگاه تمیز و آماده برای استفاده مجدد می‌شه.همچنین، توصیه می‌شود هر بار بعد از استفاده، نازل بخار را با یک دستمال خیس تمیز کنید تا از گرفتگی نازل جلوگیری شود و بخار به‌راحتی از آن خارج گردد. با این کار، دستگاه تمیز و آماده برای استفاده مجدد خواهد بود.

کلام آخر در مورد “آموزش جامع نحوه استفاده از اسپرسو ساز دلونگی EC685 – EC785”

اسپرسو ساز دلونگی EC685 یکی از بهترین انتخاب‌ها برای دوست‌داران قهوه است که می‌خواهند نوشیدنی‌های متنوع و خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنند. با قابلیت‌های متنوعی که این دستگاه ارائه می‌دهد، از جمله تهیه اسپرسو، کاپوچینو و لاته، شما به راحتی می‌توانید تجربه کافه‌ای را در منزل داشته باشید. همچنین، نگهداری و تمیز کردن این دستگاه به سادگی امکان‌پذیر است و با رعایت نکات گفته شده، می‌توانید عمر مفید دستگاه را افزایش دهید.

اگر به دنبال خرید اسپرسو ساز دلونگی EC685 هستید، ایران دلونگی به عنوان نمایندگی رسمی دلونگی در ایران، با یک سال گارانتی و امکان پرداخت درب منزل، بهترین گزینه برای شماست. با اعتماد به این نمایندگی معتبر، می‌توانید از خدمات و پشتیبانی حرفه‌ای بهره‌مند شوید و نوشیدنی‌های خوشمزه را با خیال راحت تهیه کنید.

سوالات متداول

برای بهترین نتیجه، از قهوه‌های تازه و آسیاب‌شده استفاده کنید که مخصوص اسپرسو هستند. قهوه باید به‌خوبی آسیاب شود تا عطر و طعم بهتری ارائه دهد. همچنین، توجه داشته باشید که درجه آسیاب باید متناسب با دستگاه شما باشد؛ نه خیلی درشت و نه خیلی ریز.

بله، می‌توانید از انواع شیر، از جمله شیر گاو، شیر بادام و شیر سویا برای تهیه فوم شیر استفاده کنید. هر نوع شیر نتیجه متفاوتی در فوم‌گیری خواهد داشت، بنابراین می‌توانید با انواع مختلف آزمایش کنید تا بهترین گزینه برای خودتان را پیدا کنید.

برای تهیه فوم شیر خوب، ابتدا شیر سرد را در یک پیچر بریزید و نازل بخار را در زاویه حدود 45 درجه قرار دهید. نازل را کمی زیر سطح شیر بگذارید تا هوا به داخل شیر وارد شود و آن را به خوبی کف کند. همچنین، در حین بخاردهی، پیچر را به آرامی حرکت دهید تا فوم یکنواختی ایجاد شود. پس از آماده‌سازی، اجازه دهید فوم به آرامی برای تهیه کاپوچینو یا لاته استفاده شود.

رسوب‌زدایی دستگاه باید حداقل هر 2 تا 3 ماه یک‌بار انجام شود، یا زمانی که متوجه طعم بد قهوه شدید. برای این کار، از محلول رسوب‌زدایی مخصوص استفاده کنید. مراحل را طبق دفترچه راهنما دنبال کنید و پس از اتمام، با آب تمیز دستگاه را شست‌وشو دهید.

ویدیو آموزشی دستگاه

دسته‌بندی: آموزش